16 juni – 10 augusti

Vinn presentkort värt 1.000 kr

SOMMARTÄVLING
Årets sommartävling har fokus på Projekt 10 x 10. Jag har ställt ut de konstverk som jag hittills fått in i projektet och gjort en liten enkel frågesport med frågor baserat på dessa. Konstverken är utplacerade i de fyra fönstren i galleriet. Ta dig till galleriet och svara på nedanstående fyra frågor och du har chansen att vinna ett presentkort värt 1.000 kr! 

Fråga 1.
Robert Stålbro har två stycken konstverk eftersom han ställt ut både 2020 och 2021. Ytterligare en konstnär har bidragit med två konstverk till Projekt 10 x 10. Vem är konstnären?

Fråga 2.
En konstnär hade tre olika performanceföreställningar i galleriet. Konstnären har haft föreställningar i ett stort antal länder över hela jordklotet. Även skapandet av konstnärens bidrag till Projekt 10 x 10 blev en slags performance då duken monterades på ett rep bakom galleriets bil och därefter studsade fram längs asfalten. Vem är konstnären?

Fråga 3.
En konstnär har antingen missuppfattat eller helt enkelt mätt fel i sitt skapande. Vem är konstnären med ett aningen stort bidrag?

Fråga 4.
Rangordna dina tre favoriter i Projekt 10 x 10. Ge poäng 3-2-1 till dina tre favoriter.

Svara på de fyra frågorna antingen via mail till info@galleriekdahl.se,via sms till 0720-391391 eller lägg en lapp i brevlådan på galleriet. Glöm inte ditt namn. Svar senast 10 augusti.